Biografija

UKRATKO O MENI

biografija-dragan-rusimovicRođen sam u Čačku, 13. marta 1974. godine. U ranoj mladosti sklonost ka sportu i sportskoj aktivnosti je došla do izražaja tako da se bavljenje ovim poslom nametnulo samo po sebi.

Nakon završene Tehničke škole u Čačku (građevinski smer), godine 2000. upisao sam Sportsku akademiju u Beogradu koju sam završio 2002. godine sa prosečnom ocenom 8,71. Diplomski rad je urađen u saradnji sa Atletskim i Fudbalskim klubom “Crvena Zvezda” – ocena 9. Praksa je odrađena u ateltskim i teniskim klubovima. Vrlo sam uspešan u primeni individualne fizičke pripreme i fizičke pripreme sportskih klubova.

Engleski jezik govorim tečno. Rad sa stranim sportistima i strancima, kojima sam bio lični trener, implementirali su engleski jezik i u domenu moje struke. Vrlo sam odgovoran i vredan sportski trener sa radnim iskustvom u oblasti sporta. Kao radnik, uvek sam spreman i visoko motivisan za postizanje novih rezultata. Aktivno treniram atletiku. Imam iskustva u timskom radu, posebno sa decom.

Usavršavanje na fizičkom i mentalnom nivou aktivno postižem i dalje kroz mnoga takmičenja na kojima sam postigao značajne rezultate, kao i kroz učestvovanje na mnogim seminarima u oblasti sporta sa predavačima iz naše zemlje i inostranstva.

Pogledaj CV